MYYRASTI 

Alla olevasta linkistä avautuu viikko-ohjelmamme:

 
 
 

 

 Ma 5.2     Klo 13 pelaamme Bingoa yhdessä. Tervetuloa mukaan!

To 8.2       Klo 13 Vantaan Turvakodin Koivulan yksikön työntekijät tulevat kertomaan meille toiminnastaan. Saamme kuulla myös Suvannon toiminnasta. Tule kuuntelemaan!

Ma 12.2     Tehdään yhdessä aamupäivällä laskiaispullia J J J

Ti  13.2.      Laskiaistiistain Ystävätanssit Havurastissa Koukkupolvien tahtiin. Lähdemme yhdessä tilausbussilla klo 11.30, mahdollisuus siellä omakustanteiseen ruokailuun. Bussikyyti 10 e, ohjelma ja tarjoilut 2 e. Ilmoittautuminen 9.2 mennessä.

Ke 14.2      Klo 13 Vantaan Silkkisalissa Jukka Kuoppamäen Ystävänpäiväkonsertti. Lähtö Myyrastista 11.30. Retkelle on ollut ennakko Ilmoittautuminen.

Ke 21.2   Retki Teatteri Vantaalle esitykseen ”Lapin punaiset hanget” klo 13. Lähtö Myyrastista klo 11.30. Ilmoittautuminen etukäteen.

Ma 26.2  Myyrasti suljetaan poikkeuksellisesti klo 12.15.

To 1.3      Klo 14 Tuntematon Sotilas Kino Myyrissä. Liput 7 €.

 

 

 

   

Voit vaikuttaa Myyrastin toimintaan!

 Tule mukaan kertomaan ideoita ja keksimään yhteistä mukavaa tekemistä.

 

 

 ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** **

Myyrasti löytyy myös Facebookista osoitteesta                www.facebook.com/rastitoiminnat

tai Facebookissa hakusanalla”Myyrasti ja Havurasti”.


Tervetuloa Myyrastin mukavaan yhteisöön !


 

MYYRASTIN RYHMÄKUVAUKSET:

 
 


Aivojumppaa:
Leikkimielistä kisailua ja visailua yhdessä muistin virkistämiseksi.

 

Asahi/Taukoliikunta

Rauhallista terveysliikuntaa (ASAHI), jossa jokainen voi liikkua omien voimiensa mukaan.

 


Elämäntaparyhmä:

Elämätaparyhmässä keskustellaan elämään, ikääntymiseen sekä alkoholinkäyttöön liittyvistä asioista luontevasti ja luotettavasti. Lisätietoa Myyrastin henkilökunnalta.

 

Hengellinen tuokio:

Vantaankosken seurakunnan työntekijä käy n. kerran kuussa. Ryhmässä lauletaan ja keskustellaan elämänkulkuun, ihmisenä olemiseen ja hengellisyyteen liittyvistä kysymyksistä.

Liikunta/Asahi
Liikuntaa eri teemoilla ja vuodenaikoja huomioiden, kuten tasapainoharjoittelua, ASAHIA (terveysliikuntaa), kuntopiiriä, venyttelyä ja ulkopelejä.  

   

Pelataan yhdessä:
Korttipeleistä tietopeleihin. Ryhmässä kerrataan tuttuja pelejä ja opetellaan yhdessä uusia.

 

Ruokaryhmä
Viikkokokouksessa sovitaan mitä ruokaa tehdään torstain ruokaryhmässä. Ryhmään mahtuu 8 henkeä Ryhmään tulee ilmoittautua ennakkoon ja siitä peritään pieni maksu.

Rentoutus

Puolen tunnin rentoutustuokiossa pyritään eri tavoilla saamaan keho ja mieli rauhoittumaan.


Retket ja juhlat:
Retkiä tehdään 1-2 kertaa kuukaudessa viikkokokouksessa yhdessä päätettyyn kohteeseen. Retkille mennään mahdollisuuksien mukaan julkisilla kulkuvälineillä ja ne toteutetaan omakustannushintaan. Juhlia järjestetään vuoden kierron juhlapäivien mukaan, yhdessä tehden ja suunnitellen. Maksu tarjoilun mukaan. Retkille ja juhliin ilmoittautuminen etukäteen.

 

Senioripysäkki:

Senioripysäkki on terapeuttinen keskusteluryhmä, joka mahdollistaa omien ajatusten ja tunteiden jakamisen. Tavoitteena on yksinäisyyden sekä ahdistuksen ja masennuksen lieveneminen. Lisätietoa Myyrastin henkilökunnalta. Ryhmään on jatkuva haku.

 
Sisäcurling:
Sisäcurling - ryhmä antaa mahdollisuuden liikunnan iloon ja yhdessäoloon. Vanhojen tuttujen likuntamuotojen lisäksi Rasteissa voidaan tutustua porukalla uudempiinkin lajeihin vertaisen kanssa.

 

Tavataan musiikin merkeissä (maanantaisin):
Musiikkia kuuntelemalla herätellään tunteita, ajatuksia ja muistoja yhteisesti jaettavaksi. Levyiksi valitaan kansanlauluja, hengellistä musiikkia ja tuttuja klassisen musiikin teoksia.

Tavataan musiikin merkeissä (torstaisin)
Musiikkia kuuntelemalla herätellään tunteita, ajatuksia ja muistoja yhteisesti jaettavaksi. Tutustumme kevyemmän musiikin suuntiin, artisteihin ja levytyksiin ryhmäläisten toiveiden mukaan.


Tuolijumppa:
Pääasiassa istuen suoritettavia jumppaliikkeitä, joiden tarkoituksena saada keho monipuolisesti liikkeeseen. Ryhmässä tehdään myös ASAHIA (terveysliikuntaa) sekä istumatansseja.

Turinatuokio:
Vapaata keskustelua ja mielipiteiden vaihtoa ajankohtaisista ja ryhmää kiinnostavista asioista.


Viikkokokoontuminen
Kokouksessa käydään läpi viikko-ohjelma ja tulevat tapahtumat sekä suunnitellaan ja ideoidaan yhdessä toiminnan sisältöä.

Yhteislaulu:
Ryhmässä toteutetaan yhdessä laulamisen riemua.

 

 
 
 
Vanhusten Kotiapusäätiö, Eteläinen Rastitie 12, 01360 VANTAA, Puh. (09) 874141 Mobiili