MYYRASTI 

Alla olevasta linkistä avautuu viikko-ohjelmamme:

 
 

 

TI 5.6.    Retki Alppiruusupuistoon. Lähtö klo 10.

PE 8.6.     Taru vierailulla musiikillisissa merkeissä klo 13. Tervetuloa mukaan !

TI 12.6.   Kesäretki Fiskarsiin. Lähtö Myyrastista klo 8.30. Retkelle on ennakkoilmoittautuminen. Myyrasti muuten suljettuna.

To 14.6.   Marjatta - Säätiön kesäjuhla Havukoskella klo 14. Juhlassa virallistetaan uusi nimi Marjatta – Säätiö.  Lisätietoa tapahtumasta ohjaajilta.

TO 21.6   Myyrastin juhannuspiknik. Aika ja paikka tarkentuvat myöhemmin.

MA 25.6. Myyrasti suljetaan poikkeuksellisesti klo 14.

PE 29.6.   Kesäiset jätskikahvit klo 12.

 

Perjantain kuntosaliryhmä on kesätauolla.

Myyrasti lomailee 2.7. - 29.7.2018. AURINKOISTA KESÄÄ!         

Myyrasti löytyy myös Facebookista osoitteesta  www.facebook.com/rastitoiminnat tai Facebookissa hakusanalla ”Myyrasti ja Havurasti” Myyrastin p.050-543 8396, sähköposti: myyrasti@marjattasaatio.fi

 

 

  

  


 

MYYRASTIN RYHMÄKUVAUKSET:

 
 


Aivojumppaa:
Leikkimielistä kisailua ja visailua yhdessä muistin virkistämiseksi.

 

Asahi/Taukoliikunta

Rauhallista terveysliikuntaa (ASAHI), jossa jokainen voi liikkua omien voimiensa mukaan.

 


Elämäntaparyhmä:

Elämätaparyhmässä keskustellaan elämään, ikääntymiseen sekä alkoholinkäyttöön liittyvistä asioista luontevasti ja luotettavasti. Lisätietoa Myyrastin henkilökunnalta.

 

Hengellinen tuokio:

Vantaankosken seurakunnan työntekijä käy n. kerran kuussa. Ryhmässä lauletaan ja keskustellaan elämänkulkuun, ihmisenä olemiseen ja hengellisyyteen liittyvistä kysymyksistä.

Liikunta/Asahi
Liikuntaa eri teemoilla ja vuodenaikoja huomioiden, kuten tasapainoharjoittelua, ASAHIA (terveysliikuntaa), kuntopiiriä, venyttelyä ja ulkopelejä.  

   

Pelataan yhdessä:
Korttipeleistä tietopeleihin. Ryhmässä kerrataan tuttuja pelejä ja opetellaan yhdessä uusia.

 

Ruokaryhmä
Viikkokokouksessa sovitaan mitä ruokaa tehdään torstain ruokaryhmässä. Ryhmään mahtuu 8 henkeä Ryhmään tulee ilmoittautua ennakkoon ja siitä peritään pieni maksu.

Rentoutus

Puolen tunnin rentoutustuokiossa pyritään eri tavoilla saamaan keho ja mieli rauhoittumaan.


Retket ja juhlat:
Retkiä tehdään 1-2 kertaa kuukaudessa viikkokokouksessa yhdessä päätettyyn kohteeseen. Retkille mennään mahdollisuuksien mukaan julkisilla kulkuvälineillä ja ne toteutetaan omakustannushintaan. Juhlia järjestetään vuoden kierron juhlapäivien mukaan, yhdessä tehden ja suunnitellen. Maksu tarjoilun mukaan. Retkille ja juhliin ilmoittautuminen etukäteen.

 

Senioripysäkki:

Senioripysäkki on terapeuttinen keskusteluryhmä, joka mahdollistaa omien ajatusten ja tunteiden jakamisen. Tavoitteena on yksinäisyyden sekä ahdistuksen ja masennuksen lieveneminen. Lisätietoa Myyrastin henkilökunnalta. Ryhmään on jatkuva haku.

 
Sisäcurling:
Sisäcurling - ryhmä antaa mahdollisuuden liikunnan iloon ja yhdessäoloon. Vanhojen tuttujen likuntamuotojen lisäksi Rasteissa voidaan tutustua porukalla uudempiinkin lajeihin vertaisen kanssa.

 

Tavataan musiikin merkeissä (maanantaisin):
Musiikkia kuuntelemalla herätellään tunteita, ajatuksia ja muistoja yhteisesti jaettavaksi. Levyiksi valitaan kansanlauluja, hengellistä musiikkia ja tuttuja klassisen musiikin teoksia.

Tavataan musiikin merkeissä (torstaisin)
Musiikkia kuuntelemalla herätellään tunteita, ajatuksia ja muistoja yhteisesti jaettavaksi. Tutustumme kevyemmän musiikin suuntiin, artisteihin ja levytyksiin ryhmäläisten toiveiden mukaan.


Tuolijumppa:
Pääasiassa istuen suoritettavia jumppaliikkeitä, joiden tarkoituksena saada keho monipuolisesti liikkeeseen. Ryhmässä tehdään myös ASAHIA (terveysliikuntaa) sekä istumatansseja.

Turinatuokio:
Vapaata keskustelua ja mielipiteiden vaihtoa ajankohtaisista ja ryhmää kiinnostavista asioista.


Viikkokokoontuminen
Kokouksessa käydään läpi viikko-ohjelma ja tulevat tapahtumat sekä suunnitellaan ja ideoidaan yhdessä toiminnan sisältöä.

Yhteislaulu:
Ryhmässä toteutetaan yhdessä laulamisen riemua.

 

 
 
 
Vanhusten Kotiapusäätiö, Eteläinen Rastitie 12, 01360 VANTAA, Puh. (09) 874141 Mobiili